AC/DC в Каварна, ама друг път

След инвазията на супер звезди от световен калибър в България не може да не отбележим, че все още една култова група липсва. AC/DC определено си е несбъдната мечта на феновете. Според запознати хора на този етап поне е нереалистично те да дойдат в Каварна. Спънката не била толкова в хонорара им, който е седем цифрена сума, а изискванията около сцената и мястото за провеждане на концерта. Та според слуховете за покриването им трябва да се инвестират в пъти повече пари от колкото струва самото им участие.
Колкото и да ми се иска да ги гледам точно в Каварна, май най-реалистичното е пак концерт в София с нейните задръствания. Да се надяваме, че по един или друг начин ще дойдат и те да ни зарадват някъде в България.
Иначе се чака нов албум от групата. На сайта им има обява за набиране на доброволци за новия им клип, който се снима днес (15 август) във Великобритания. Не може да не направи неприятно впечатление отсъствието на информация за турнета, като и новини за каквото и да било движение в тази насока. Иска ми се да вярвам, че не са станали пенсионери и все пак ще се прежалят за едно кръгче по света и тогава дано да ги отмъкнат за едно гигче и тук.

Публикувано на Лично мрънкане и тагнато. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s