Ким Чен Ир не си смъкна Firefox

Завърши опитът за поставяне на световен рекорд по сваляния за 24 часа, организиран от mozilla. Над 8 800 000 копия на Firefox3 бяха свалени от феновете по света. На интерактивната карта http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord можем да видим как са се представили отделните нации. Малко не ни достигна да минем 50 000 даунлоуда но иначе се представихме достойно.
На първо четене само в 3 страни не беше свалено нито едно копие, като за мен най-притеснителен е факта, че в Северна Корея – великият курмчия, вожд, слънце на народа и по същество единствен Интернет потребител Ким Чен Ир не си смъкна новата версийка, като по този начин сам допренесе за разрастването на империализма, колониализма, чумата на капиталицма, милитаризма, ционизма, фашизма, национал-социализма и въобще всички злини на *изъмите с които червените кръволоци бащи плашат предупреждават населието имащо щастието да цъвти под техия взор.
Нищо чудно след такова предателство спрямо идеите на анти американизъмът да посредва пуч от страна на праворерни генерали – лелници, сталинитсти, маоисти и ким ир сен-исти, с цел следващият път при пускане на Firefox 4 Северна Корея да е в челните редици на борците за свобода. Преди това трябва да им разрешат интернет достъп и още по преди това да им прекарат някакви комуникации. Ето им една достойна задача са петилетка напред.
А иначе ПР акцията на мозила се увенча с успех – първа страница на CNN. Остава да видим дали и Гинес ще признае опита.

Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s