Metallica май заобичаха споделянето на файлове

След като излязоха от клиниката за алкохолици (добре де само Джеймс Хетфийлд е алкохолик), една от любимите ми групи на времето реши, че все пак не е лошо тяхната музика да се търгува по Интернет и май ще започнат да продават онлайн. Споменава се също така, че албумът който записват е последен с настоящиат им лейбъл Уорнър. Предположенията са, че са решили също като Radiohead да прескочат паразитите от RIAA и да цоцат парички за алкохол директно от феновете си.
Другият вариант е след като са изтрезнели да са осъзнали, че това което направиха през 2000 с Napster всъщност беше да очуждат феновете и да ги настроят срещу тях, като дадат първият залп в мръстната война на звукозаписните рекетьори компании срещу феновете. В кой да е случай ще ги видим какво представляват на 25.07 в софия. Надявам се само да пеят нещата от преди ’91 и да не ни нормозят с кънтри.

Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

3 Responses to Metallica май заобичаха споделянето на файлове

  1. Svuio каза:

    Споко, няма да свирят кънтри. Поне миналата година в Атина се върнаха чак до Kill`em All и Seek and Destroy. Все още са най-добрите, макар и да ги мързи малко повечко. 🙂

    Харесвам

  2. varbanov каза:

    Дано, дано. Manowar мноо добре се справиха миналата година в Каварна. Между другото някой да е чувал за подгряващите групи кои ще са?

    Харесвам

  3. Svuio каза:

    За Metallica – Down (на Phill Anselmo от Pantera) и The Sword

    За Manowar – същите като миналата година

    Харесвам

Вашият коментар