M$ отново ги хванаха да послъгват

theInquirer публикуваха статия в която установяват, че „невероятното“ качество, което DX10 трябваше да донесе в игрите е фалшификация и невероятностните скрийншотове и демота не са нещо друго освен поредната измама от M$.

DX10 се тръбеше, че е нещо кой знае колко революционно предоставящо уж безгранични възможности за геймърите. Още при първите скрийншотове които мярнах ми се стори, че нещо не е в ред. Бяха прекалено реалистични за да може да се рендват с разумна скорост от съвременните карти. Е от theInquirer са изровили информация, че всичко това било atistic rendering (каквото и да значи това) – демек долна фалшификация.

Това е поредното доказателство, че DX10 не е това което се тръби, както и бозистата между впрочем. M$ балоните се пукат едни след друг – първо бозистата с нестабилността си и безумията около копирането и мултимедийните глупости, после DX10 който мен ме касае точно толкова колкото раждането на мече панда в канадската зоологическа градина. Какво ли ще е следващото? BitLocker криптирането!? Да не се окаже след време е криптиране, което не криптира много много и се чупи за 2 часа.

Статията по-долу:
http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/11/26/flight-simulator-developer

Публикувано на IT мрънкане. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s