ATI обеща отворени драйвери… отново, M$ FUD-ят… отново

Преди около 6 месеца АТИ обеща да пусне отворени драйвери за линукс. Сега отново напомни за обещанието си като този път заяви, че това щяло да се случи скоро. Ще видим.

Другото забавно нещо днес беше поредния FUD с автор звярът от Редмънд по адрес на Linux и отворения код. Цяла лаборатория в M$ още не е успяла правилно да определи какво е това „Линукс“, не е разбрала, че отворения код не е някакъв абстрактен комунизъм, но за сметка на това разбрали недоразбрали (или твърде добре  разбрали но най-нагло лъжещи) дрънкат врели не кипели как отворения код не съществувал и как линукс бил умрял, защото видите ли не се пишел от хора които ровят в кофите за боклук, а програмистите имали заплата и се прехранвали от това. Не знам на кой олигофрен там му се е сторило, че линукс и отворения код се пише от просяци, които нямат нищо друго да правят, че сега се налага сами да откриват „истината“ относно професионалното превъзходство и мотивацията на разработчиците на отворен код.
На всички е ясно, че „крадеца вика, дръжте крадеца“, че в действителност бозата е на път да „умре“ и да се превърне в платформа без значение. Доктор Гьобелс доста би завидял на Бил Хилф ако можеше да го види как коментира, както дяволът чете евангелието. Интересно сред каква ли публика т.нар. ръководител на „Линукс лабораторията“ е сял своите лъжи.

Публикувано на IT мрънкане. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s